item11a1
item1
Nebenrouten

© Viagulia VoG | Alle Rechte vorbehalten

Webdesign by cito.be

Van Welkenraedt naar Rabotrath

Ook deze wandeling is niet uitgestippeld maar u kunt ze wel volgen op de themakaart 'Geuldal'. Zij is uitstekend geschikt als toegangsweg naar de zijweg 1 van Rabotrath naar Kelmis. Ofwel gaat u aan het station van Welkenraedt schuin links over het stationsplein (Place de la Gare) en voorbij het politiekantoor, en vervolgens linksom de Place des Combattants richting het kruispunt ofwel kiest u de weg vanaf het uitgangspunt van de zijweg 2 via de Rue Grétry en Rue Gérard Delvoye naar de Place des Combattants. Vanaf hier slaat u in oostelijke richting de Rue des Ecoles in en wandelt deze weg zo'n 400 m tot aan het kruispunt met de Rue de la Croix. Hier gaat u rechtdoor, in de Rue J.H. Cool en aan het einde naar rechts in de Rue Mitoyenne (Neutralstraße). Na 80 m verlaat u deze straat door links de Rue Drève Rouge (Rottdriescherstraße) in te slaan. Na 250 m gaat het pad in Herbestal rechts over in een smalle veldweg die 250 m verderop in de Rue Neuve (Neustraße) uitmondt.

Na 300 m slaat u links de Rue de l'Eglise (Kirchstraße ) in. Deze weg maakt na 300 m een bocht naar rechts. Volg deze weg en sla na 70 m de Rue de l'Abbé Schwarz (Pffarrer-Schwarz-Straße) in. Volg deze weg langs het spoor tot u na 1.600 m op de Rue de Limbourg (Limburgstraße ) uitkomt. Ga hier rechtsom, onder de spoorbaan door en dan schuin links. Niet gewoon links! Wandel nu de Chemin de Brebères (Breberesweg) in. Volg deze weg en u komt na 800 m weer bij het start- resp. eindpunt van de zijweg 1 in Rabotrath uit.

 

 

De texten van de Wegbeschrijving zijn door Via Gulia asbl vanuit het boek Via Gulia – Göhltalroute van de schrijfster Dr. Jens M. Warnloh vertaald worden

Meer informaties vindt u hier.


Agrandir le plan

Rue Mittoyenne/Rottdriescherstrasse, Herbesthal

item15

FR

DE

Navigatie

Home

Viagulia-Route

Evenementen

Over ons

Viagulia

Rue de la Source 22

4850 Plombières / Belgien

Tel.: +32 (0)87 78 32 41

Fax: +32 (0)87 78 32 43

info@viagulia.be

Divers

Contact

Pers

Colofon

item13a